​2017 yaz saç trendleri


Bu yaz renklerin yazı olacak! Pembeden maviye, yeşilden lilaya en sevdiğimiz renkleri dilediğimiz gibi saçlarımıza taşıyacağız! Sen de saçlarına renk katmak ve yaz boyunca süper bir görünüme sahip olmak istiyorsan doğru yerdesin. 2017 yaz sezonunun en popüler saç trendleri bu yazımızda! Hemen okuyup keşfetmeye ne dersin?

Lavanta saçlar

Sahilde, yukarıdaki fotoğrafa benzer bir fotonu Instagram'a koyduğunda kırabileceğin “like" rekorunu şimdiden tahmin edebiliyoruz! Sen de bu görünüme L'Oréal Paris Colorista Spray'in Lavender tonuyla kolayca ulaşabilirsin. Colorista Spray'in nasıl uygulandığını öğrenmek için buraya tıklamayı unutma!

“Denim" saç trendi

Denim denilen, kot görünümlü saçlar yazın öne çıkan trendlerinden. İster dalgalı, ister düz stilde kullanarak havalı saç renginle süper görünebilirsin. Saçlarda yalnızca 1-2 hafta kalıcı olan L'Oréal Paris Colorista Washout Indigo rengiyle bu görünümü elde edebilirsin.

Bakır saçlar

Bakır tonlarda saçların ne kadar popüler olduğunu artık bilmeyen yok! Görünümüne sıcak bir dokunuş katacak bakır saç rengini L'Oréal Paris Colorista Paint Copper Blonde tonuyla elde edebilirsin.

Şeftali tonları

Şeftali tonlarında saçlar, senenin modası çift topuzlarla birleşiyor ve ortaya bu harika görünüm çıkıyor! L'Oréal Paris Colorista Washout Peach rengiyle bu görünümü elde edebilirsin. Saçların koyu tonlardaysa önce Colorista Effects Bleach ile rengini aç, ardından yukarıdaki videoyu izleyerek saç renginin tadını çıkar!

Balyaj

Doğal geçişli, ışıltılı röflelere yazın en “hit" saç trendlerinden! Bu görünümün sırrı ise L'Oréal Paris Colorista Effects Balayage'da saklı! Yaz aylarına damga vuracak ışıltılı saçlarınla gözler üzerinde olacak.

Turkuaz saçlar

Güzel model Luma Grothe gibi saçlarının bazı tutamlarında turkuaz rengi olsun istersen tek yapman gereken L'Oréal Paris Colorista Turquoise tonunu uygulamak!

Gizli denizkızı saçları

3 rengin birbirine karıştığı denizkızı saçlara bayılıyoruz! Bu sezon saçların arasına saklanan denizkızı saçlar ise ortalığı kasıp kavuracak!

Ombre

Yoksa sen ombre modasının geçtiğini mi düşünüyordun? Tüm hızıyla devam eden ombre trendini evde de kolayca yapabileceğini biliyor muydun? L'Oréal Paris Colorista Effects Ombre uygulaması sayesinde bu görünüme pratik şekilde ulaşabilirsin.

Pembe ombre

Ombre trendi devam eder de pembe ombre trendi olmaz mı? Pembe ombre'nin 1 gün kalıcı olmasını istersen L'Oréal Paris Colorista Spray Pink'i, 1-2 hafta kalıcı olmasını istersen de Colorista Washout Pink rengini denemeni öneririz.


Photo credit: stock.adobe.com, pinterest.com

Hemen üye ol!

Sana özel içerik ve ipuçlarını görebilmek için hemen üye ol!

Daha kişisel bir deneyim ister misin?

Lancome.com.tr’de %25 İndirim Fırsatı

Tüm ürünlerde geçerli %25 indirimi kaçırma!

Kodu Kopyala